Vuoksiviiksi - Fishwhisker Kierrelenkkinen tuplavetolukko vetouisteluun. Suomalaisten vetouistelijoiden kehitystyön tulos. Kehitimme satojen testituntien aikana helppokäyttöisen ja kalastavan, haponkestävästä langasta valmistetun kierrelenkkisen Vuoksiviiksi-tuplavetolukon. Viiksissä on kestävästä ja vieheitä hyvin uittavasta perukemateriaalista tehdyt perukkeet.

Vuoksiviiksi-Fishwhisker toimii kaiken petokalan täsmäuistelussa.
Vuoksiviiksi-tuplavetolukko on helppokäyttöinen laite, joka mahdollistaa kahden vieheen uittamisen samassa siimassa, jolloin aikaansaadaan kaikkia petokaloja houkutteleva parvimuodostelma.

vv
Vuoksiviiksellä on mahdollista saada aikaan tilanne, jossa petokalaa matkiva vaappu saalistaa pikkukalaa matkivaa viehettä.

vv

Tehokas tapa kaiken petokalan kalastuksessa on käyttää Vuoksiraksin ja painon tai painouistimen yhdistelmää Vuoksiviiksessä. Vuoksiraksia käytettäessä suositellaan käyttämään ylemmässä viiksessä normaalia pidempää peruketta (n. metrin pituista), että Vuoksiraksille saadaan pyörivä liik

KUVISSA NÄKYVÄT UISTIMET EIVÄT KUULU HINTAAN!

Vuoksiviiksen edut

+ Ei enää helposti vedessä toisiinsa sotkeentuvia siimoja ja hankalia leikareiden ja siimatapsien sitomista.

+ Pystytään helposti viemään hyväuintinen, pienikin kalastava ja kelluva vaappu tai viehe syvänneuistimen, painouistimen tai painon avulla pohjan tuntumaan.

+Painon kanssa pohjaan jääminen todella harvinaista, koska toinen "viiksistä" pitää vieheen irti pohjasta.

+Aikaansaadaan helposti parvimuodostelma.

+Uittaa vieheitä kalaa houkuttelevasti ja aikaansaa suuremman värähtelyn vedessä, joka herättää petokalojen huomion.

+Pystytään hakemaan ottiviehe/-väri tuplasti nopeammin kuin yksittäisvieheellä uistellen.

+Vuoksiviikseen on helppo vaihtaa tarvittaessa haluamansa pituinen peruke tai lisäsiima.

Voit kokeilla myös eri yhdistelmiä, esim. hauki- ja kuhaperhoa tai jigiä yhdessä vaapun kanssa.


KÄYTTÖOHJE
Kiinnitä Vuoksiviiksi vasta veneessä siimaan, lukkoleikarin avulla. Kiinnitä esim. kaksi vaappua "viiksen" lukkoihin. Laske Vuoksiviiksi-vieheyhdistelmä varovasti veteen. Voit aloittaa kalastuksen.
Vältä heittämistä!
Yhteisömalli nro: 000596291-0001